Wat ons betreft was het een succes! Waarom? Allereerst vanwege de grote opkomst. Maar de inhoudelijke opbrengsten waren ook waardevol, net als de onderlinge ontmoetingen en uitwisselingen. Dit werd zo gewaardeerd dat de deelnemers ons vroegen om snel weer zo'n ontmoetingsmoment te organiseren.

De documentatie
Allereerst, de gehouden presentaties:
algemene inleiding, door Léon van der Meij van CIIO.
- leiderschap, door Betty Geijtenbeek van de JP van den Bent stichting.
- samenwerking, door Pieterjan van Delden van Andersson Elffers Felix.
- risicomanagement, door Helma Born van Procap.
Daarnaast zijn een white paper en de overgangsregeling uitgereikt. De overgangsregeling is die op 15 september 2015 ingegaan.

De ronde tafel-gesprekken      
De gesprekken waren waardevol. Vanwege de inhoudelijke verdieping, maar ook vanwege het uitwisselen van ervaringen en ideeën onderling. Dat blijkt ook uit het achter elkaar zetten van de gespreksopbrengsten. De input van onze klanten wordt meegenomen in de doorontwikkeling van de CIIO Maatstaf 2016. 

15-10-2024

De brede certificeringservaring en expertise van CIIO geeft ons vertrouwen

Sportmedische Instellingen (SMI’s) zijn bijna 50 jaar geleden opgestart door de Vereniging voor Sportgeneeskunde. De SMI’s richten zich op...
26-09-2024

CIIO-klantenmiddag 12 november

Op dinsdag 12 november organiseert CIIO vanaf 13.30u haar jaarlijkse klantenmiddag. Komt u ook? Geef u dan op.
18-09-2024

Webinar 'CIIO-Maatstaf voor adviesbureaus'

Dinsdag 10 september organiseerde CIIO een webinar, speciaal voor adviesbureaus, over de CIIO-Maatstaf. Bijna 20 deelnemers namen deel, van diverse bureaus...