In het webinar stond een nieuw model rondom werkdruk centraal:

John Kreuze en Arianne Kooijmans, van Tremonte, lichtten het model toe en gingen met de groep in gesprek over de relatie tussen dit recent ontwikkelde model en kwaliteit. 
 
Dit leverde een levendig gesprek op, waarin deelnemers naast inzicht in het model, ook veel goede ideeën met elkaar hebben uitgewisseld.  Zo noemden enkele deelnemers als voorbeeld de speciale aandacht die zij voor mantelzorgers of jonge ouders hebben. Levensfasen waarin veel van medewerkers gevraagd wordt, waar extra aandacht vanuit de werkgever net het verschil kan maken. 

Ook bleek dat een model over werkdruk niet alleen relatie heeft met het aandachtsgebied Mensen uit de CIIO-Maatstaf, maar ook met onder andere Koers (Staat het thema op de agenda?), Resultaten (Weten we eigenlijk wel of medewerkers in balans zijn, en of instrumenten die we inzetten hierbij helpen?) of Managementsysteem (Ondersteunt ons systeem medewerkers, of zorgt het juist voor vervreemding?).
 
De deelnemers concludeerden positief: 'Mooi om in een relatief kleine setting ook met elkaar van gedachten te kunnen wisselen over dit belangrijke onderwerp!'. 

Zou je ook meer over dit onderwerp willen leren? Vraag dan de whitepaper van het werkdrukmodel aan bij de Werkdrukaanpakkers.

15-10-2024

De brede certificeringservaring en expertise van CIIO geeft ons vertrouwen

Sportmedische Instellingen (SMI’s) zijn bijna 50 jaar geleden opgestart door de Vereniging voor Sportgeneeskunde. De SMI’s richten zich op...
26-09-2024

CIIO-klantenmiddag 12 november

Op dinsdag 12 november organiseert CIIO vanaf 13.30u haar jaarlijkse klantenmiddag. Komt u ook? Geef u dan op.
18-09-2024

Webinar 'CIIO-Maatstaf voor adviesbureaus'

Dinsdag 10 september organiseerde CIIO een webinar, speciaal voor adviesbureaus, over de CIIO-Maatstaf. Bijna 20 deelnemers namen deel, van diverse bureaus...