Het nieuwe beoordelen

CIIO hanteert voor de tijd van nu “ het nieuwe beoordelen” . CIIO heeft de door bureaucratie overladen check-beoordelingen achter zich gelaten om zich te concentreren op haar kerntaak: “het leveren van een essentieel bijdrage aan de kwaliteitsverbetering van haar klanten.”

Kosten/ Baten

Om de kosten hoeft u het niet te laten want we hanteren een aantrekkelijke overstapregeling. Beter is het om naar de baten te kijken: medewerkers en leiding die uitzien naar de externe audit, een frisse kijk op de (mogelijk minder)benodigde documentatie, tegenspraak en dialoog als inspirerende audit manier.

En nu?

Veranderen kan, rekening houdend met opzegtermijnen, wat ons betreft op elk moment van de driejaarscyclus. We hebben passende antwoorden op uw praktische vragen.

Veel klanten zijn u reeds voorgegaan. De tevredenheid van onze klanten is hoog.
Belangstelling?  Bel (088 444 6 333) of mail (info@ciio.nl) ons en we nemen het persoonlijk met u door.

15-10-2024

De brede certificeringservaring en expertise van CIIO geeft ons vertrouwen

Sportmedische Instellingen (SMI’s) zijn bijna 50 jaar geleden opgestart door de Vereniging voor Sportgeneeskunde. De SMI’s richten zich op...
26-09-2024

CIIO-klantenmiddag 12 november

Op dinsdag 12 november organiseert CIIO vanaf 13.30u haar jaarlijkse klantenmiddag. Komt u ook? Geef u dan op.
18-09-2024

Webinar 'CIIO-Maatstaf voor adviesbureaus'

Dinsdag 10 september organiseerde CIIO een webinar, speciaal voor adviesbureaus, over de CIIO-Maatstaf. Bijna 20 deelnemers namen deel, van diverse bureaus...