Via een Overgangsonderzoek kan CIIO toetsen of u de nieuwe eisen uit de Maatstaf 2016 adequaat heeft doorgevoerd. Bij een Overgangsonderzoek worden zowel de oude Maatstaf 2009 als de Maatstaf 2016 als beoordelingskader gebruikt, zodat altijd teruggevallen kan worden op de lopende certificering. Indien u voldoet aan de Maatstaf 2016, krijgt u een nieuw Maatstaf 2016-certificaat. Dit is ook het begin van een nieuwe certificeringsperiode van 3 jaar. Mocht u nog niet zo ver zijn, dan krijgt u scherp waar nog verbetering nodig is. Bovendien loopt de orospronkelijke certificeringsperiode gewoon door.

Ook is het mogelijk om met een Oriëntatieonderzoek een eerste beeld te krijgen van waar aanpassingen in uw managementsysteem nodig zijn. Een Orientatieonderzoek, dat beperkter van omvang is dan een Overgangsonderzoek, kan apart uitgevoerd worden, of geïntegreerd worden in een regulier Tussentijds onderzoek.

De CIIO-teamleider bespreekt de overgangsopties voor uw organisatie met u bij de planning van het eerstvolgende onderzoek. Wilt u eventueel versneld een Overgangsonderzoek of een Oriëntatieonderzoek naar de nieuwe Maatstaf 2016 laten uitvoeren? Neem dan contact op met onze officemanager of uw CIIO-teamleider.

15-10-2024

De brede certificeringservaring en expertise van CIIO geeft ons vertrouwen

Sportmedische Instellingen (SMI’s) zijn bijna 50 jaar geleden opgestart door de Vereniging voor Sportgeneeskunde. De SMI’s richten zich op...
26-09-2024

CIIO-klantenmiddag 12 november

Op dinsdag 12 november organiseert CIIO vanaf 13.30u haar jaarlijkse klantenmiddag. Komt u ook? Geef u dan op.
18-09-2024

Webinar 'CIIO-Maatstaf voor adviesbureaus'

Dinsdag 10 september organiseerde CIIO een webinar, speciaal voor adviesbureaus, over de CIIO-Maatstaf. Bijna 20 deelnemers namen deel, van diverse bureaus...