Natuurlijk proberen we er achter te komen of ons dat lukt. Ook in 2013 hebben we na elke opdracht een verzoek tot het invullen van onze opdrachtevaluatie uitgestuurd. Uit de reacties blijkt dat we trots mogen zijn. Onze klanten geven ons gemiddeld een score die ruim boven de 4,5 ligt (op een 5-puntsschaal). Ook in de evaluatiegesprekken, die we met onze klanten voeren, komen we veel positieve geluiden tegen. Dat wil niet zeggen dat we het altijd in alle gevallen helemaal goed doen. Ook wij moeten af en toe erkennen dat het verslag van een onderzoek te lang op zich liet wachten, om een voorbeeld daarvan te noemen.

We hebben in 2013 onze dienstverlening uitgebreid. Zo zijn we toetsingen voor de OVAL branchevereniging (de vereniging van bureaus die zich toeleggen op re-integratie en loopbaanbegeleiding) gaan uitvoeren, hebben we de aanbesteding voor het uitvoeren van toetsingen voor SCOOR (Stichting Certificering Opleiding Ondernemingsraden) gewonnen en hebben we de eerste OER (Ondersteuning Eigen Regie) keurmerken toegekend.

Tenslotte hebben we in 2013 ons team versterkt met 4 nieuwe beoordelaars en is niemand van de bestaande beoordelaars weggegaan.

Maar niet alles in 2013 is gegaan zoals we het gepland hadden. Van een aantal klanten hebben we afscheid moeten nemen, omdat ze ophielden te bestaan of omdat ze opgingen in een groter geheel, met andere ideeën over certificering. Ook zijn we in 2013 gestopt met Investors in People-assessments en met Technasium Reviews.

Overall kijken we vooral met voldoening terug op het afgelopen jaar.

En 2014? Natuurlijk hebben we plannen voor komend jaar. Sommige zaken zullen niet veranderen. We blijven ons inzetten om maatwerk kwaliteitsbeoordelingen uit te voeren voor klanten in de professionele kennisintensieve dienstverlening. Daar blijven we ons op richten, daar scholen we ons op, daar zoeken we deskundige, gedreven beoordelaars voor. Die hoge klanttevredenheid willen we, net als alle jaren sinds de oprichting van CIIO, vasthouden. We hebben een groeiambitie; CIIO heeft zijn ideale omvang nog niet bereikt. We zien veel mogelijkheden voor uitbreiding in onze bestaande onderzoeken op basis van de Maatstaf naast de nieuwe toetsingsschema’s die we afgelopen jaar geïntroduceerd hebben. En uiteraard werken we eraan om onze onderzoeken steeds intelligenter, steeds inspirerender, steeds inventiever te maken voor onze klanten. Wij kijken uit naar een interessant 2014, samen met u.

15-10-2024

De brede certificeringservaring en expertise van CIIO geeft ons vertrouwen

Sportmedische Instellingen (SMI’s) zijn bijna 50 jaar geleden opgestart door de Vereniging voor Sportgeneeskunde. De SMI’s richten zich op...
26-09-2024

CIIO-klantenmiddag 12 november

Op dinsdag 12 november organiseert CIIO vanaf 13.30u haar jaarlijkse klantenmiddag. Komt u ook? Geef u dan op.
18-09-2024

Webinar 'CIIO-Maatstaf voor adviesbureaus'

Dinsdag 10 september organiseerde CIIO een webinar, speciaal voor adviesbureaus, over de CIIO-Maatstaf. Bijna 20 deelnemers namen deel, van diverse bureaus...